Paul Rudd 

 ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA ANGELA WEISS/AFP/PROFIMEDIA
malo je takvih

Jedna stvar kod njega nikome nije jasna. Znate li zašto Paula Rudda nazivaju holivudskim vampirom?

Znamo zašto američki glumac s 53 godine izgleda kao da ima upola manje


Američki glumac Paul Rudd (53) više od dvadeset godina se pojavljuje na našim malim ekranima. Od gostujuće uloge u seriji Prijatelji, nebrojenih komedija pa sve do uloge superjunaka Ant-Mana u Marvelovoj franšizi. No, jedna stvar se kod njega ne mijenja, čini nam se da taj muškarac ne stari. Obožavatelji su na društvenim mrežama otišli toliko daleko s komentarima da su zaključili da Paul jednostavno mora biti vampir jer inače nije moguće da isto izgleda kao i prije 20 godina. Baš zato nas ni ne čudi da ga je časopis People prošle godine proglasio najseksepilnijim muškarcem.

Glumac kaže da redovito vježba te se zdravo hrani kako bi bio u top formi. Svom izgledu se, kaže, najviše posvetio kad je dobio ulogu Ant-Mana te je tada počeo trenirati kao profesionalni sportaš. Prestao je jesti šećer i konzumirati alkohol te umjesto toga počeo unositi proteine i povrće.

- Stvarno mi se svidjelo. Bila je to potpuna promjena načina života koja me iznenadila. Nisam mislio će me zdravi način života toliko ispuniti - objasnio je.

U intervju za Men's Journal, Rudd je rekao da mu je trener, Richard Louis, napravio plan prehrane i pobrinuo se da nije previše restriktivan, ali da se dobro uklapala u njegov plan vježbanja.

- Cilj je bio promIjeniti Paulov način života pa ekstremne dijete nisu dolazile u obzir. Fokusirali smo se na izbacivanje loših ugljikohidrata, a istovremeno smo dodali puno proteina i zdravih masnoća - kazao je Louis.

Rudd je rekao za Variety da je bio iznimno predan svom zdravom načinu života dok se pripremao za film.

- Prihvatio sam pristup Chrisa Pratta prilikom treniranja za akcijski film. Riješite se svega što je zabavno na godinu dana i onda možete glumiti heroja - našalio se.



Kako je izgledao jelovnik i vježbanje?

S obzirom na to da je najvažniji cilj bila izgradnja mišića, svaki obrok je sadržavao proteine, a ugljikohidrati su bili svedeni na minimum.

  • Doručak: 3 jaja, zobene pahuljice, kava
  • Međuobrok: Proteinski shake, šaka badema
  • Ručak: Salata sa 170 grama proteina i 110 grama slatkog krumpira ili riže (ugljikohidrati su bili uključeni u ručak svaki drugi dan)
  • Međuobrok: Proteinski shake, šaka oraha
  • Večera: 220 grama proteina sa što više povrća

Rudd je rekao da je naporno vježbao kako bi fitnes postao dio rutine.

- Moj dan je bio usredotočen na fitnes i zdravlje, a to je bilo na neki način prvi put. Prije sam se bavio drugim stvarima i pokušavao pronaći vremena za vježbanje. Ali ovaj put sve ostalo se moralo uklopiti u treninge - naveo je.

Za ulogu superheroja, radio je kružne treninge snage s velikim opterećenjima. Koristio je razne vrste utega, bučica, girje i slično.




Još jedna mala tajna mladolikog izgleda

Kao glumac, morao je mijenjati svoj izgled, ali i težinu. Baš kao što je morao biti u formi za ulogu Ant- Mana, tako je morao izaći iz forme za film "Živjeti sa samim sobom". Što on misli o tome? Više je uživao biti u dobroj kondiciji.

- Mislio sam, ako ću stvarno ovo učiniti tako da razumijem lik koji tumačim, moram prekinuti sa svim treninzima. Bilo je nevjerojatno vidjeti koliko sam brzo izašao iz forme. Isto tako, trebao sam prihvatiti da mi treba vremena da se ponovno vratim u kondiciju - rekao je.

Dodao je kako se nije mogao vratiti formu kao što je mogao u 20-ima i 30-ima.

I još jedna mala tajna, Paul svaki dan nanosi kremu za sunčanje. Sad smo sigurni da je to provjerena metoda za borbu protiv starenja o kojoj i mnogi dermatolozi imaju samo riječi hvale.

Linker
20. travanj 2024 03:35