Kokos i žitarice u jogurtu kremaste teksture, zaista, može li bolje? Mmm
 Foto: Promo
Birajmo zdravo

Sve što vam treba za savršen početak dana su...

Alpro alternative jogurti na biljnoj bazi od sada su dostupni u natur, natur s bademima ili kokosom, te borovnica i višnja varijanti, dok uz njih savršeno paše kriška Mestemacher kruha originalne recepture i provjerene njemačke kvalitete

I sami znate koliko je važno dan započeti doručkom, no kako bi vaš započeo apsolutno savršeno tu su Alpro alternative jogurti na biljnoj bazi te bogati izbor Mestemacher kruha originalne recepture i provjerene njemačke kvalitete.

Lako probavljivi i bogati bjelančevinama

Birajte između natur okusa, natur s bademima ili s kokosom, borovnica i višnja. Savršen spoj kremaste teksture i najfinijih okusa badema, kokosa ili crvenog voća idealno će se uklopiti u vaš doručak. Kombinirajte ih sa žitaricama, svježim voćem, napravite smoothie ili jednostavno uzmite žlicu i zagrabite.

Foto: Promo
Lako su probavljivi i ne sadrže laktozu i gluten. Pored toga, Alpro jogurte možete jesti u kombinaciji sa svježim voćem ili hrskavim žitaricama, pa i same "na žlicu"

Proizvodi su 100% na biljnoj bazi i bogati su biljnim bjelančevinama. Lako su probavljivi jer prirodno ne sadrže laktozu i gluten te ih odlikuje nizak sadržaj masti i šećera. Izvor su kalcija i vitamina D što dodatno upotpunjuje nutri profil proizvoda.

Bez grižnje savjesti

A za ekstra porciju porciju proteina, odaberite Proteinac, Mestemacherov proteinski kruh koji sada dolazi u novoj tost verziji, s mrkvom ili s orasima. Idealan je to izbor za sve one koji traže kruh koji mogu konzumirati bez grižnje savjesti u bilo koje doba dana. Bogat je bjelančevinama i smanjenog sadržaja ugljikohidrata te je stoga savršen i za kasnovečernji obrok.
Ukoliko ste ipak ljubitelj integralnih žitarica, uživajte u novom Veggie kruhu lagane teksture i probavljivosti bogatom zobenim i pahuljicama pira, sjemenkama suncokreta i lana. Odličan je kao prilog glavnom jelu, uz sve vrste namaza, za pripremu sendviča ili kanapea. Također, prikladan je i za veganski način prehrane.

Foto: Promo
Veggie kruh sadrži zobene i pahuljice pira, sjemenke suncokreta i lana te bogata biljna vlakna. Stoga, prikladan je i za veganski način prehrane.

Naravno, ne zaboravimo i druge Mestermacherove „zvijezde“: Proteinski kruh s orasima ili Proteinski kruh s mrkvom, Müsli kruh, Raženi kruh s bademima. Naravno, svi su jako fini i ne sadrže konzervanse, no sreća je da ih svakodnevno možemo mijenjati i igrati se okusima, baš kao i Alpro jogurte.

Linker
28. travanj 2024 11:44