- Pileći filei (ovisno o broju gostiju)
- Vegeta original
- Vegeta Maestro crni papar
- sol
- tost kruh
- šunka
- sir
- panceta
- jaja
- zelena salata
- rajčica
- kiseli krastavci
- majoneza ili tartar umak
Priprema:
- Tanko narežite meso i premažite ga Vegetom original i paprom.
- Ispecite ga na tavi zajedno s pancetom dok ne postane hrskava.
- Narežite rajčice.
- Salatu pomiješajte s umakom (majoneza ili tartar).
- Ispecite jaja na oko.
- Popržite tost kruh na tavi.
- Na tost zatim slažete salatu, krastavce, pancetu, sir, šunku, jaje, rajčicu, salatu s umakom, tost, sir, meso, malo salate pa opet kruh.
- Dobro stisnite, fiksirajte čačkalicama i prerežite na pola.
- Poslužite toplo.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....