1,2 kg pilećih krila
200 g maslina
6 manjih rajčica
2 glavice luka
2 češnja češnjaka
maslinovo ulje
mljevena slatka paprika, sol, papar
½ čajne žličice tabasca
Priprema:
- Pileća krilca začiniti solju, paprom i mljevenom paprikom.
- Popržiti ih na maslinovom ulju.
- Luk i češnjak oguliti, sitno nasjeckati i dodati poprženim krilcima. Pržiti na umjerenoj vatri dok luk ne postane staklast.
- Zatim dodati rajčicu narezanu na kocke i masline bez koštica.
- Potom pirjati 2-3 minute uz povremeno miješanje.
- Uliti aceto balsamico po želji. Još začiniti po želji i dodati tabasco.
- Sve staviti u prikladnu posudu za pečenje. Peći u zagrijanoj pećnici (da se zapeče) oko 12 minuta na 180°C.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....