- 40 dag svježeg špinata
- 40 dag kozjeg sira
- 10 dag gljiva
- 4 pelata
- svežanj mladog luka
- 4 režnja češnjaka
- 100 ml vrhnja
- 90 g maslaca
- 4 sušene rajčice
- 50 g bundeve
- sol i crni papar
- 12 dag peršina
Priprema:
- Operite i ocijedite špinat.
- Stavite maslac u zagrijanu tavu i dodajte spreman špinat, pelate od rajčice, mladi luk narezan na kockice, gljive i češnjak.
- Na kraju, stavite vrhnje i pričekajte dok se umak zgusne. Začinite sa soli, crnim paprom, te maknite s vatre.
- Popržite kozji sir na zagrijanoj tavi bez masnoće.
- Poslužite sir na povrću, te ga ukrasite čipsom od peršina i kockama bundeve.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....