- 1 veliki šampinjon
- 1 pecivo za hamburger
- 2 šnite kravlje skute
- matovilac
- 1 mladi luk
- 3 prokulice
- klice rotkvice
- 5 žlica kiselog vrhnja
- 1 žlica senfa
- ½ žlice meda
- sol
- cherry rajčice
Priprema:
- Na masnom papiru u pećnici ispecite veliki šampinjon napunjen nasjeckanim cherry rajčicama i mesom stapki.
- Ispecite komad muškatne tikve pa je narežite na kockice, ispecite i prokulice prerezane napola.
- Napravite umak od kiselog vrhnja, meda i senfa.
- Na gril tavi ispecite skutu narezanu na šnite i mariniranu u soli i maslinovu ulju.
- Prerežite pecivo, obilno ga prelijte umakom, zatim stavite pečenu gljivu u komadu koja "glumi" hamburger. Na to opet stavite umak, pečenu tikvu, grilani sir i pečene prokulice te svježe cherry rajčice. Na vrh rasporedite matovilac i klice.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....