Trebat će vam:
- 1 režanj češnjaka
- morska sol
- svježe usitnjen crni papar
- 15 dag sjemenki divlje gorušice
- 12 listova divljeg luka
- 10 dag pinjola
- 10 dag parmezana
- maslinovo ulje
- limunov sok
Priprema:
- Izmiksajte češnjak, sjemenke gorušice i medvjeđi luk u multipraktiku pa dodajte lagano tostirane i nasjeckane pinjole te promiksajte još jednom.
- Smjesu uspite u zdjelu i dodajte polovicu svježe naribanog parmezana te uz miješanje pažljivo dodajte maslinovo ulje, dok ne dobijete glatku, ali gustu smjesu.
- Dodajte limunov sok i većinu preostalog sira, soli i papra prema ukusu, a po potrebi i ulja.
- U staklenci može stajati u hladnjaku do tjedan dana.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....