Snježne pahulje

 FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK
Glamurozno blagdanski

Ovih blagdana na svojim noktima oslikajte božićne motive, imamo nekoliko odličnih ideja!

Pojačajte božićnu atmosferu posebnom blagdanskom manikurom

Postoji mnogo načina da stvorite božićnu atmosferu. Sigurno ste već ukrasili kuću i pogledali najbolje božićne filmove, ali postoji još jedan način na koji ste zaboravili, umjetnost na noktima. Zamislite samo svaki put kad pogledate u svoje ruke, naići ćete na sjajne božićne motive. Ako niste sigurni koji oblik dekoracije za nokte odabrati, mi smo pronašli nekoliko ideja za vas.


Klasični crveni nokti

Ako vam nalakirani nokti ne predstavljaju ništa posebno, možda za blagdane ipak možete dodati malo boje. Ne morate pretjerivati, odaberite neku od klasičnih božićnih boja, kao što su crvena ili zelena.

image

Crveni nokti

FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK



Pahuljice

Sve je manje vjerojatno da ćemo imati bijeli Božić, baš zato možete na svoje nokte dodati nekoliko pahuljica. Nokti će vam izgledati efektno, a čak i za ljubitelje minimalizma, ovakav tip manikure neće biti pretjeran.

image

Snježne pahulje

FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK



Božićni vijenac

Već smo zaključili da božićni vijenac nije samo za vrata i stol. Možete ga napraviti i staviti na darove, ako želite mali odmak od klasičnog pakiranja poklona, ali i na nokte. Zapravo i oni manje vješti mogu ga oslikati na noktima. Međutim, ako ipak želite da vaši nokti izgledaju savršeno, prepustite se u ruke profesionalaca.

image

Božićni vijenac

FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK

Božićno nebo

Zašto ne biste dodali zvijezde na svoje nokte? Neka budu u zlatnoj ili bijeloj boji, a za bazni lak odaberite tamnoplavu boju. Božićno nebo na noktima dat će vam dašak glamura.

image

Božićno nebo

FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK



Sobovi u glavnoj ulozi

Dasher, Dancer, Prancer, Vixen, Comet, Cupid, Donner, Blitzen i Rudolf imena su sobova Djeda Božićnjaka. Čarobna ekipa za Djedove saonice može se naći i na vašim rukama. S obzirom na to da ih je devet možete na svaki prst nacrtati jednog te im još dodati i Djeda Božićnjaka.

image

Sobovi

FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK



Djed Božićnjak na noktima

U slučaju da ipak ne želite cijelu ekipu iz saonica, možete odabrati samo glavnog lika, Djeda Božićnjaka. Ipak je on taj koji donosi darove.


Šljokice, šljokice i još malo šljokica

Obožavateljice šljokica u vrijeme Božića, a i proslave Nove godine, dolaze na svoje jer ovo je vrijeme kad sa šljokicama ne možete pretjerati. Obucite odjeću od šljokica, cipele, uzmite i torbu u tom tonu. Ako odlučite otići u kozmetički salon na trajni lak ili geliranje noktiju, neka se manikerka vodi s "Više je bolje".




Zimske rukavice

Nerijetko rukavice zaboravimo tijekom hladnih dana, a ovakva manikura može biti veselih podsjetnik i odlična zimsko-božićna dekoracija na rukama. Ovo će posebno svidjeti onima koji ne žele klasične aplikacije i crteže.

image

Zimske rukavice

FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK



Norveški uzorak

U norveškom pletenju postoji upečatljivi uzorak u obliku pravilnog oktagrama. Tradicionalno se koristi za zimsku odjeću poput rukavica i džempera, a s vremenom je postao međunarodni simbol Norveške i općenito Skandinavije, Božića i zime. Vi ga iskoristite za nokte, možete odabrati boje koje vam odgovaraju, a mi predlažemo kombinaciju crvene i bijele.

image

Norveški uzorak

FOTOGRAFIJE: SHUTTERSTOCK

Ako želite napraviti sami manikuru, a crtanja vam baš ne ide, ne brinite, u trgovina s kozmetikom možete pronaći naljepnice za nokte i aplikacije koje vam mogu pomoći.

Linker
03. svibanj 2024 19:42