Trebat će vam:
- 25 dag lisnatog tijesta
- 25 dag svježeg kozjeg sira
- 8 dag pinjola
- 2 vezice medvjeđeg luka
- 1 jaje
- sol
Priprema:
- Medvjeđi luk očistite, operite i sitno nasjeckajte. Pinjole lagano popržite na tavi. U zdjeli pomiješati kozji sir, pinjole i nasjeckani luk pa začinite solju.
- Lisnato tijesto razvaljajte i narežite na jednake kvadrate. Na sredinu svakog staviti nadjev pa preklopite da dobijete trokut.
- Rubove zalijepite vilicom pa posložite trokutiće na namašteni lim za pečenje. Trokutiće premažite razmućenim jajetom i pecite 25 minuta u pećnici zagrijanoj na 175 stupnjeva Celzijevih.
- Poslužite vruće uz grčki jogurt.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....