UFC

Woodley otkrio koliko Covington traži za borbu: 'To je komedija!'

Tyron Woodle
 screenshot/Youtube
Tyron Woodley ima veliku želju ugovoriti borbu i nastupiti na nekoj od idućih UFC-ovih priredbi, no to u ovom trenutku nije lako izvedivo, barem ako se uzme u obzir tko su protivnici koje je on spreman prihvatiti.

Woodley je za 21. ožujka imao ugovorenu borbu protiv Leona Edwardsa u Londonu, a upravo to je bila prva priredba koju je UFC otkazao slijedom trenutnih događanja i to samo par dana prije planiranog održavanja. Woodley u London nije doputovao, a kad se počelo govoriti o priredbi 18. travnja, za tamo je zatražio borbu protiv Colbyja Covingtona. Ona se nije dogovorila, a na kraju je i cijela priredba otkazana.

Bivšeg prvaka, koji smatra kako je zapravo zaslužio instantni revanš protiv Kamarua Usmana, nema niti na jednoj od idućih najavljenih priredbi, iako se on i dalje nada nastupu te je spreman uskočiti čim mu se borba ponudi. No, opcije protivnika koje bi on prihvatio su prije svega Usman i Colby Covington. Edwardsa je nekako, nakon dugih pregovora prihvatio prvi put te je nakon toga izjavio da ga ta borba više ne zanima, posebno ako se Covington oporavio.

No, Woodley zbog svojih prohtjeva dobiva puno kritika fanova, kojih niti bez toga nema puno na svojoj strani. Ipak, neki ga podržavaju i upravo motiviran komentarom jednim od njih je objasnio svoju trenutnu situaciju.

"Leon Edwards se ponaša kao da ga ja izbjegavam, a on niti ne može doći u Ameriku. A Colby tražio pet milijuna dolara za borbu. Komedija", napisao je Woodley na Twitteru, označivši objavu fana koji je skočio u njegovu obranu, rekavši da je Woodley prihvatio svaku borbu koju su mu ponuditi, pa tako i Edwardsa.

Woodley se nije borio od ožujka prošle godine, kad je izgubio titulu u borbi protiv Usmana. U međuvremenu je imao dvije otkazane borbe, zbog svoje ozljede protiv Robbieja Lawlera te zbog pandemije koronavirusa protiv Edwardsa. Covington je svoju posljednju borbu odradio u prosincu, kad je prekidom u petoj rundi poražen od Usmana. On također vjeruje kako odmah zaslužuje revanš.

Linker
04. srpanj 2024 07:25