LJETNI RADOVI

Zagrepčane čeka novi kaos: Na više od dva tjedna se zatvara jedna od najvažnijih gradskih ulica

Riječ je o Ulici grada Vukovara čiji će sjeverni kolnik biti zatvoren za promet na dijelu od Heinzelove do Radničke ceste

Ilustracija

 Ranko Suvar/Cropix/Cropix

S dolaskom ljeta Zagreb se pretvorio u jedno veliko gradilište. Iako su ljetni mjeseci idealan termin za radove na prometnoj infrastrukturi, Zagrepčane koji će još nekoliko tjedana ostati u hrvatskoj metropoli neće se svidjeti vijest da se od sutra u 7 sati ujutro zatvara jedna od najvažnijih gradskih prometnica. Točnije, njezin sjeverni kolnik.

Riječ je o Ulici grada Vukovara čiji će sjeverni kolnik biti zatvoren za promet na dijelu od Heinzelove do Radničke ceste od sutra prijepodne pa sve do 1. kolovoza u 4 sata ujutro.

- Za potrebe izvođenja radova uređenja kolnika, Ulica grada Vukovara (sjeverni kolnik) na dijelu od Heinzelove do Radničke ceste, od subote 16.07.2022. godine od 07,00 sati do ponedjeljka 01.08.2022. godine do 04,00 sata bit će zatvorena za sav promet, javili su iz Grada.

Iz Grada Zagreba su objavili obilazne pravce:

- Ulica grada Vukovara (istok)/Heinzelova ul -Slavonska - Av. M. Držića - Ulica grada Vukovara.

- Ulica grada Vukovara (istok)/Heinzelova ul. – Ulica kneza Branimira – Av. M. Držića – Ulica grada Vukovara.

- Napominjemo da će u sljedećoj fazi radova, zavisno od dinamike izvođenja Ulica grada Vukovara biti dodatno zatvorena za prometovanje na dijelu od Radničke ceste do Budmanijeve ulice od srijede 20. 07. 2022. godine do ponedjeljka 01. 08. 2022. godine do 04,00 sati, poručuju iz Grada.

Sugrađane su upozorili na moguće poteškoće u prometu te zamolili za strpljenje i razumijevanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. srpanj 2024 17:04