VAŽNA OBAVIJEST

Zagrebačka policija objavila: Mijenja se lokacija za izdavanje osobnih isprava

S radom prestaju upravni poslovi na lokaciji u VI. policijskoj postaji Zagreb (Novi Zagreb), objavila je PU zagrebačka

Ilustrativna fotografija

 Tom Dubravec/CROPIX

Stanovnicima južnog dijela grada Zagreba lokacija za izdavanje osobnih isprava više nije u VI. policijski postaji Zagreb (Novi Zagreb), već na Velesajmu, objavila je PU zagrebačka.

Od petka, 15. prosinca 2023. godine, svakim radnim danom od 7 do 19 sati građani mogu iskoristiti mogućnost podnošenja zahtjeva za određeni dio osobnih isprava na lokaciji Avenija Dubrovnik 15/5 u dvorani "Mljet" na Zagrebačkom velesajmu, čime s radom prestaju upravni poslovi na lokaciji u VI. policijskoj postaji Zagreb (Novi Zagreb).

Na novoj lokaciji građanima je pružena mogućnost podnošenja zahtjeva za osobne isprave, odnosno poslove prijavništva (prebivalište i boravište), osobnih iskaznica i putovnica u redovnom postupku.

Zahtjevi za osobne iskaznice i putovnice podneseni zaključno s 14. prosinca 2023. na lokaciji u VI. policijskoj postaji Zagreb (Novi Zagreb) preuzimaju se na lokaciji Avenija Dubrovnik 15/5 u dvorani "Mljet" na Zagrebačkom velesajmu.

"Podsjećamo građane da im je na području grada Zagreba zbog što bolje usluge pružena mogućnost izrade osobnih dokumenata na ukupno četiri lokacije: Heinzelova 98, Ulica grada Vukovara 70, II. policijska postaja Zagreb (Črnomerec, Ilica 245) i Avenija Dubrovnik 15/5".

Ako građani žele doznati informacije o radnom vremenu i vrsti usluga koje se obavljaju na pojedinim lokacijama, točnu informaciju mogu potražiti na službenoj web stranici Policijske uprave zagrebačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 12:57