POBUNA STANARA

Umjesto ureda, u prostoru tvrtke Milana Popovića otvorili restoran: ‘Od mirisa luka i curryja se ne da živjeti‘

Sve je napravljeno kako treba - obavljena je prenamjena prostora i zadovoljeni su svi tehnički uvjeti, tvrdi vlasnik restorana

Zgrada i restoran 'Food Division'

 Damir Krajač/Cropix

- Zamislite da ste kupili novi stan i da su vam investitori izričito rekli da tu nikada neće biti restorana ni kafića jer za to nema tehničkih uvjeta, a sada se svaki dan budite s mirisima kao u indijskom restoranu - ogorčen je jedan od stanara stambenog kompleksa Meandar u Središću u sklopu kojeg je prošlog rujna svoja vrata otvorio restoran "Food Division".

I troje njegovih susjeda, koje smo sreli prilikom obilaska zgrade, ponovilo nam je isto - miris dinstanog luka i curryja dobro im je poznat, a najgore je u poslijepodnevnim i večernjim satima kada u restoran dolazi najviše gostiju.

Prema...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:29