ZIMSKE RADOSTI

U utorak počinje skijanje na Sljemenu, građanima će biti besplatno sve do kraja sezone!

Skijaška će se sezona odvijati na Zelenom i Bijelom spustu, čije će staze biti otvorene za građanstvo svaki dan od 9 do 16 sati
 Goran Mehkek/Cropix

Sutra počinje sezona skijanja na zagrebačkom Sljemenu, a građanima će skijanje biti besplatno do kraja sezone, priopćeno je danas, javlja HRT.

- U utorak 23. siječnja 2024. počinje sezona skijanja na Skijalištu Sljeme, a dobra vijest je da će odlukom gradonačelnika Tomislava Tomaševića skijanje za građane biti besplatno do kraja sezone, stoji u priopćenju ustanove Upravljanje sportskim objektima.

Budući da Crveni spust neće biti u funkciji zbog štete nastale u nevremenu, skijaška će se sezona odvijati na Zelenom i Bijelom spustu, čije će staze biti otvorene za građanstvo svaki dan od 9 do 16 sati.

Iz USO-a apeliraju na građane da se za dolazak na Sljeme ne koriste osobnim automobilima. Navode da mogu doći javnim gradskim prijevozom, odnosno autobusom ZET-a koji polazi s Mihaljevca i Žičarom Sljeme, a red vožnje mogu provjeriti na stranicama ZET-a i Žičare, javlja HRT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 02:14