‘PAO‘ DILER

U stanu u Novom Zagrebu policija pronašla 442 grama marihuane i tinkturu konoplje u 13 medicinskih šprica

Uhićeni 32-godišnjak drogu je skrivao, prepakiravao i pripremao za daljnju preprodaju na ilegalnom tržištu

Droga pronađena u stanu u Novom Zagrebu

 PU zagrebačka

Zagrebačka policija uhitila je 32-godišnjeg muškarca zbog sumnje da je prodavao marihuanu i njezinu tinkturu. Kod njega je pronađeno 442 grama "trave" i nekoliko šprica s tinkturom.

"Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

image

Droga pronađena u stanu u Novom Zagrebu

PU zagrebačka

Naime, sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga na zasad neutvrđen način nabavljao veće količine konoplje tipa droga i tinkture konoplje koju je potom u stanu kojim se koristi skrivao, prepakiravao i pripremao za daljnju preprodaju na ilegalnom tržištu.

Prilikom pretrage stana na području Novog Zagreba, kojim se koristio osumnjičeni, policijski službenici pronašli su 442 grama marihuane pakirane u osam paketa te 62,2 mililitra tinkture konoplje pakirane u 13 medicinskih šprica.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 32-godišnjak predan je pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu", izvjestila je policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:14