INCIDENT U PROMETU

Taksist automobilom udario policajca i pobjegao, uslijedila potjera u centru Zagreba

Neposredno prije Draškovićeve ulice, 61-godišnjak je zaustavljen od strane policijskih službenika

Ilustracija

 Niksa Stipanicev/CROPIX

U ponedjeljak, oko 9.30 sati u Vlaškoj ulici u Zagrebu, policijski službenici Policijske uprave zagrebačke zaustavili su automobil zagrebačkih registracija s taksi oznakom zbog provođenja nadzora vozila i vozača. Kad su zatražili da im pokaže dokumente, vozač je to odbio i dao se u bijeg s vozilom, a policijski službenici ponovno su ga zaustavili u Kurelčevoj ulici.

U trenutku kad su policajci izašli iz službenog vozila, vozač je vozilom namjerno krenuo prema jednom policijskom službeniku, udario ga vozilom i nastavio vožnju prema Jurišićevoj ulici.

Neposredno prije Draškovićeve ulice, zaustavljen je od strane policijskih službenika. Radi sprječavanja ponovnog bijega i svladavanja otpora, policijski službenici prema njemu su primijenili sredstva prisile te ga priveli u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Utvrđeno je da se radi o 61-godišnjem hrvatskom državljaninu.

Putnici koji su se nalazili u vozilu dovedeni su u službene prostorije policije zbog daljnjeg utvrđivanja okolnosti ovog događaja. Tramvajski promet Jurišićevom ulicom u smjeru istoka bio je obustavljen od 9.40 do 12.13 sati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 03:00