VELESAJAM

Sporni grafit kod punkta za cijepljenje u Zagrebu konačno uklonjen

Grafit je dulje vrijeme stajao uz ulaz na jedan od najvećih punktova za cijepljenje protiv covida 19 u zemlji
 Lana Ribarić

Grafit „Misli na sebe, nemoj se cijepiti“, koji se još prošlog tjedna nalazio na pothodniku uz Zagrebački Velesajam, ekspresno je obrisan nakon što smo fotografiju objavili na našem portalu.

image
Antivakserski grafit na Velesajmu, centralnom mjestu za cijepljenje u Zagrebu
Lana Ribarić

Grafit je dulje vrijeme stajao uz ulaz na jedan od najvećih punktova za cijepljenje protiv covida 19 u zemlji, a nakon što je izašao u Jutarnjem je ubrzo uklonjen, ali zasad je nepoznato tko ga je obrisao.

image
Uklonjen grafit protiv cijepljenja na ulazu u Zagrebački Velesajam gdje se svakodnevno cijepi tisuće građana
Lana Ribarić

Podsjetimo, Vlada i zagrebački stožer inzistiraju na važnosti cijepljenja kako bi se spriječio, ili barem ublažio, četvrti val kojeg bi mogao izazvati novi delta soj. Kako bi se što veći broj ljudi cijepio, pokrenuta je i velika medijska kampanja kojoj su se pridružile i brojne javne ličnosti.

S druge strane, grafit koji poziva građane da se ne cijepe nalazio se je u neposrednoj blizini mjesta na kojem se svakog dana cijepe tisuće ljudi, no njega nitko od odgovornih nije niti zamijetio.

Do zaključenja teksta nismo dobili službeni odgovor je li grafit uklonio Grad Zagreb ili pak netko drugi.

Ako imate gradsku priču, javite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 02:52