PAVIČIĆ VUKIČEVIĆ

‘Razmišljajte dalje od izbora. Vrijeme je za sigurnost i stabilnost, a ne za eksperimente‘

Pavičić Vukičević uvjerena je da je ona jedina kandidatkinja koja u drugom krug može pobijediti Tomislava Tomaševića
 Damir Krajac/Cropix

Kandidatkinja Stranke rada i solidarnosti za gradonačelnicu Zagreba Jelena Pavičić Vukičević pozvala je u petak građane da izađu u nedjelju na izbore te istaknula da nije vrijeme za eksperimente već za sigurnost i stabilnost.

„Izbori su praznik demokracije i važno je izaći na izbore i povjeriti svoj glas kandidatkinji, meni, koja imam najviše znanja i iskustva u upravljanju gradom, a vrijeme pred nama traži sigurnost i stabilnost, a ne eksperimente”, poručila je Pavičić Vukičević je na završnoj konferenciji za novinare prije izborne šutnje.

„Nije vrijeme za aktivistički populizam niti za aktivistički revanšizam”, dodala je.

Pavičić Vukičević uvjerena je da je ona jedina kandidatkinja koja u drugom krug može pobijediti Tomislava Tomaševića iz Možemo za kojeg kaže da nema radno i profesionalno iskustvo te da neće moći upravljati gradskim projektima.

Ustvrdila je kako u programima pojedinih kandidata nema puno razlike, a da su neki programe i prepisivali.

„Treba dati priliku Stranci rada i solidarnost koje je te projekte osmislila”, rekla je Pavičić Vukčević navodeći obnovu od potresa, brownfield investicije, zbrinjavanje otpada i prometna rješenja.

Pozvala je također građane "da razmišljaju dalje od izbora" i o tome tko će voditi grad Zagreb iduće četiri godine - tko je kompetentan, tko ima znanja i iskustva.

Naglasila je da neće robovati ideološkim podjelama, da će biti uključiva i pozivati na zajedništvo.

Predizbornu kampanju Pavičić Vukičević ocijenila je intenzivnom i dinamičnom u kojoj se manje govorilo o programima, a više se ideološki i aktivističko prepucavalo.

Za sve nepravilnosti tijekom izborne kampanje, kazala je, očekuje da ih Državno izborno povjerenstvo "provjeri i osudi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 00:19