PONIŠTENA NARUDŽBENICA

POSAO TEŽAK 170 TISUĆA KUNA Iz Ureda gradonačelnika objavili da nema uskrsnog ukrašavanja Zagreba koje je trebala odraditi tvrtka Prgometova brata

Milan Bandić
 Davor Pongračić / CROPIX

Ured gradonačelnika u četvrtak je izvijestio da neće biti uskrsnog ukrašavanja Zagreba, nakon što su mediji objavili da je gradonačelnik putem tzv. jednostavne nabave dao gotovo 170.000 kuna za ukrašavanje grada tvrtki u vlasništvu brata predsjednika Gradske skupštine.

"Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić je prije dva dana, 24. 3. 2020. donio Odluku da nema ukrašavanja Grada Zagreba za uskrsne blagdane. Poništio je predmetnu narudžbenicu kao i sve druge postupke vezane uz ukrašavanje grada", navode u priopćenju.

Portal Telegram ranije je objavio da je gradska uprava na dan kad je Nacionalni stožer najavio uvođenje 30-dnevnog zatvaranja svih uslužnih objekata, 17. ožujka, odlučila potpisati ugovor za uskrsno ukrašavanje grada.

"Pritom, taj posao vrijedan 169.250 kuna jednostavnom nabavom dodijeljen je zagrebačkoj tvrtki Armus, koja je u vlasništvu Mije Prgometa", navodi portal, ističući da je riječ o bratu predsjednika zagrebačke Gradske skupštine Drage Prgometa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:08