ZATVORENE ULICE

Opet kaos u gradu: Tramvaji ne voze Savskom, traje sanacija u Frankopanskoj, evo kao zaobići gužvu

Radnici od jutra rade na sanaciji zgrade, a ulica je omeđena zaštitnim ogradama s obje strane ulice. Promet je zabranjen i autima
 Bruno Gazibara/

Novi prometni kolaps u središtu grada nastao je jer je zbog sanacije zgrade od potresa zatvoren tramvajski promet Frankopanskom i Savskom sve do Vodnikove ulice. Tramvajske linije 12, 13, 14 I 17 prometovat će obilaznim pravcima, a zbog toga je kaotično duž Savske.

- U četvrtak, 29. rujna, od 10 do 20 sati, bit će obustavljen tramvajski promet Frankopanskom i Savskom do Vodnikove, zbog sanacije posljedica potresa u Frankopanskoj ulici. Tramvajske linije 12 i 13 prometovat će u oba smjera obilazno preko Glavnog kolodvora, a linije 14 i 17 preko Ulice Republike Austrije, najavili su iz ZET-a.

image
Bruno Gazibara/

Prisjetimo se kako se u Frankopanskoj ulici početkom srpnja ove godine odlomilo više dijelova fasade koji su pali na nogostup, na kojemu pod svu sreću nije nikoga bilo. Posljedice do potresa vidljive su diljem grada, ostatci od fasada, šute, skele, rasprostranjene su Zagrebom.

Radnici od jutra rade na sanaciji zgrade koja je oštećena potresom. Promet Frankopanskom ulicom zatvoren je ogradama koje se nalaze na obje strane ceste, a promet za sva vozila je onemogućen. Osobni automobili I dostavna vozila čitavog jutra dolaze do ograde kako bi se shvatili da ne mogu proći.

image
Bruno Gazibara/

Ako imate gradsku priču, javite nam na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 18:50