PRIJETIO INSTRUKTORU

Objavljen šokantan video sa zagrebačkih cesta: Muškarac mahao nožem, policija ga pronašla i uhitila

Osumnjičeni je uz prekršajnu prijavu priveden na nadležni prekršajni sud gdje mu je određeno zadržavanje

Nož pokazao instruktoru

 /Facebook

Zagrebački instruktor vožnje Krešimir Stunić, čije zanimljive snimke na TikToku, na profilu po nazivom Instruktor Trulac, prati više od 120 tisuća ljudi, objavio je najnoviju koja prikazuje mladića na biciklu koji mu maše nožem i psuje sve po spisku.

Naime, biciklist vozi preko zebre u zagrebačkim Vrbanima dok mu je upaljeno crveno svjetlo i pokazuje nož koji ima u ruci, te viče: "Stani, je*** ti mater."

"Kaj mater, na koje svjetlo ideš?" odgovara instruktor.

"Ajd, pu*i ku*ac, majmune. Ku*va ti je mama", odvraća biciklist.

Instruktor potom polaznici u automobilu kaže da nastavi vožnju. "Strašno", šokirano komentira Stunić.

Snimka je nastala 6. lipnja, a incident je prijavljen policiji.

Policija: Osumnjičeni je pronađen, završio iza rešetaka

U četvrtak, 6. lipnja 2024. u popodnevnim satima Policijska uprava zagrebačka zaprimila je tri dojave u kojima se navodi da mladić verbalno prijeti te pokazuje nož tijekom vožnje na biciklu na relaciji Rudeške i Horvačanske ceste, Golikove ulice te II. trebevečki odvojak, objavila je PU zagrebačka.

Istog dana, operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da bi se moglo raditi o 31-godišnjaku koji je ubrzo pronađen i priveden u službene prostorije.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je osumnjičeni 31-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način, narušavao javni red i mir tako što se na ulici kretao biciklom, u ruci držao nož na način da ga je učinio vidljivim drugim građanima te ih galameći vrijeđao.

Osumnjičeni je uz prekršajnu prijavu zbog sumnje u počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (članak 6.) te Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana (članak 29.) priveden na nadležni prekršajni sud gdje mu je određeno zadržavanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. lipanj 2024 13:58