PROMETNI KAOS

Nesnosne gužve, kolone i zastoji u Zagrebu: ‘Zapeli smo. Cijelo jutro ćemo provesti ovdje‘

Velike kolone stvarale su se duž Horvaćanske, a gužvi je bilo i na Selskoj i Savskoj ulici
 Cropix

Zbog radova na Jadranskom mostu koji su počeli 16. siječnja, a trajat će do 14. veljače, u zapadnom dijelu grada jutros su se stvarale velike prometne gužve.

Velike kolone automobila stvarale su se duž Horvaćanske ulice, a gužvi je bilo i na Selskoj i Savskoj ulici.

Mnogi su vozači zapeli u prometu.

- U deset minuta sam se pomaknuo jedva dva metra. Čini se da ću cijelo jutro provesti u prometu, ispričao nam je čitatelj koji je jutros zapeo u koloni na Horvaćanskoj ulici.

Velike su gužve i na Ljubljanskoj aveniji, gdje se jutros dogodila prometna nesreća u smjeru Jankomirskog mosta te uzrokovala veliki prometni zastoj na frekventonom dijelu ceste baš u vrijeme kada građani putuju na posao.

image

Prometna nesreća na Ljubljanskoj aveniji u smjeru Jankomirskog mosta

Cropix
image
Cropix
image
Cropix
image
Cropix
image
Cropix
image
Cropix

Podsjetimo, na Jadranskom mostu se radi o radovima uklapanja privremene prometnice na silazno/uzlaznom dijelu Jadranskog mosta.

Voditelj odjela za investicijsko održavanje Ante Nevistić je jutros za HRT rekao da se nada da će radovi biti gotovi iduću srijedu, nakon čega će se promet normalizirati.

- Na ovom je mjestu suženje pa se sav promet prelijeva na Selsku ulicu pa sve do autoputa, rekao je Nevistić za HRT.

Na početku radova je Nevistić rekao da će oni koštati oko 330 tisuća kuna te da su neophodni kako bi se radovi na grednom dijelu mogli nastaviti. Iako bi radovi trebali završiti uskoro, tramvaji će preko Jadranskog mosta voziti tek krajem godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 03:38