POPRAVAK

Most slobode bit će zatvoren od petka do ponedjeljka zbog radova betoniranja i varenja

Tijekom radova će kretanje pješaka i biciklista biti moguće na istočnoj strani mosta, promet će se odvijati po privremenoj regulaciji

Most slobode

 Ranko Suvar/Cropix

Most slobode od petka, 8. srpnja, u 20 sati do ponedjeljka, 11. srpnja, u 4 sata bit će zatvoren za promet kako bi se izveli radovi betoniranja i varenja prijelaznih naprava na mjestu prekida, što se zbog vibracija ne može raditi pod prometnim opterećenjem, izvijestili su iz Grada Zagreba.

Prilikom radova bit će omogućeno kretanje pješaka i biciklista na istočnoj strani mosta, a promet će se odvijati prema privremeno postavljenoj regulaciji.

Također tijekom izvođenja radova na Mostu slobode, koji su predviđeni do 31. kolovoza, bit će dodatnih zatvaranja za sav promet, o čemu će Grad pravovremeno obavijestiti javnost.

Obilazni pravci za vrijeme navedenih radova: Hrvatske bratske zajednice - Slavonska avenija - Avenija M. Držića - Most mladosti - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca i obratno, te Hrvatske bratske zajednice - Slavonska avenija - Savska cesta - Jadranski most - Avenija Dubrovnik - Avenija V. Holjevca i obratno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:10