TRAGEDIJA U ZAGREBU

Kineskinja umrla nakon pet dana: ‘Udario ju je vozač električnog romobila koji je vozio po tramvajskoj pruzi u Ilici‘

Iz PU zagrebačke kažu da je 55-godišnjakinja neoprezno stupila na kolnik 50 metara od pješačkog prijelaza

ilustracija

 Tom Dubravec/Cropix

Pet dana nakon što je na nju, dok je hodala Ilicom naletio mladić na električnom romobilu, u KBC Sestre Milosrdnice, unatoč svim liječničkim naporima, prestalo je kucati srce 55-godišnje državljanke NR Kine.

Policija je rekonstruirajući cijeli tijek nesreće otkrila da se ista dogodila prošlu nedjelju, 11. kolovoza na zagrebačkoj Ilici oko 21.15 sati u vrijeme dok se Kineskinja kretala pješice u pravcu istoka.

U jednom je trenutku, dolaskom do kućnog broja 62 stala i potom neoprezno stupila na kolnik bez da se prethodno uvjerila da to može učiniti na siguran način.

Iz PU zagrebačke kažu da se 55-godišnja pješakinja nije koristila vidno ucrtanim i obilježenim pješačkim prijelazom koji se nalazi u zoni od 50 metara od mjesta njezina prelaska kolnika pa je tom prilikom na nju naletio prednjim dijelom električni romobil marke Bezior kojim je upravljao 21-godišnjak po tramvajskim tračnicama!

-Od siline naleta 55-godišnja pješakinja je pala na kolnik. U prometnoj nesreći pješakinja je ozlijeđena, a liječnička pomoć joj je pružena u Kliničkom bolničkom centru Sestre milosrdnice, gdje je naknadno utvrđeno da je teško ozlijeđena te je ista jučer od posljedica prometne nesreće preminula - kažu iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. kolovoz 2024 10:21