‘PRIČA JE ZAVRŠENA‘

Juričan se oglasio o sastanku Vukovića i Benčić, otkrio koja je bila njegova uloga

Juričan je rekao da nije imao uvid u izbor predsjednika Uprave Holdinga te da nije znao tko će biti izabran za predsjednika
Dario Juričan
 Boris Kovacev/Cropix

Redatelj Dario Juričan, koji će danas 14.30 sati održati konferenciju za novinare povodom presude Visokog upravnog suda u slučaju promjene imena u Milan Bandić, poslao nam je i SMS poruku u kojoj je opisao svoju ulogu u sastanku sada bivšeg predsjednika uprave Zagrebačkog holdinga Nikole Vukovića i saborske zastupnice Sandre Benčić iz Možemo.

- Svrha mog dolaska na sastanak u ponedjeljak 4. listopada bila je medijacija među stranama. Žao mi je što je došlo do medijskog prepucavanja, a ja u istome ne namjeravam sudjelovati. Također, nisam imao uvid u izbor predsjednika Uprave Zagrebačkog holdinga bilo kojom radnjom, niti sam imao saznanja tko će biti izabran za predsjednika Uprave. Kao medijatoru među stranama, za mene je ta priča završena njihovim razlazom. Stranama želim puno uspjeha u daljnjem radu za dobrobit Grada Zagreba i u javnom interesu građana - poručio je Juričan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 01:44