STRAŠNO

FOTO: PRIZORI OD KOJIH SE OKREĆE ŽELUDAC Zagrebačka podstanarka iza sebe ostavila kaos: 'Po cijelom stanu su smeće i fekalije'

 

Mirna Kralj objavila je jučer fotografije stravičnog nereda u jednom zagrebačkom stanu. Tvrdi da je sve napravila podstanarka, koju su njezini roditelji primili na stan u svibnju.

"Po cijelom stanu su fekalije i smeće. I u spavaćoj sobi odmah kraj kreveta. Nije nam jasno što je radila točno sa suđem, ali je sve bilo 'zakureno'. Slike su loše jer je mama drhtala od šoka, ali policija je isto slikala.

Facebook

Ukrala je televizor, liniju i sliku sa zida. Deke je bacila, većina stvari je bila umočena u fekalije. Vjerojatno je još stvari uzela, ali od šoka koji smo doživjeli, nismo primijetili", ispričala nam je Mirna.

Kaže da nisu uopće mogli posumnjati da će s podstanarkom imati problema.

Facebook

Facebook

"Moja mama se s njom našla i bila je jako pristojna. Rekla je da ima dijete, curicu, i da ne živi s njom već sa suprugom. Ispričala je da je djevojčica s njom vikendima. Rekla je da je veterinarka i da radi na Veterinarskom faksu. Također, rekla je da nema ljubimce i da ponekad dođe njezina sestra u goste sa svojim psom", kaže nam Mirna.

Njezina mama je podstanarku nazvala prije dva tjedna da bi došla po poštu jer obitelj živi u Koprivnici, no ona joj nije dala da dođe.

Facebook

"Na kraju joj je mama rekla: 'Ok, ali 15. izlaziš. Došla je i nje više nije bilo. Još ima naše ključeve. Stanarinu je plaćala, režije još nisu roditelji provjerili... U kompletnom smo šoku. Sve smo prijavili policiji. Imali smo stanare prije, ali nikad nikakve probleme", rekla nam je Mirna.

Dodala je da su joj se, nakon što je podijelilla objavu na Facebooku, javili neki ljudi koji su s istom osobom imali slično iskustvo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:10