ZANIMLJIVA PONUDA

Bliži vam se rođendan, a nemate prostor za tulum? Unajmite tramvaj, ovo su cijene!

Cijena ovisi o tipu vozila koji se odabere, a kreću se od 1500 do 2200 kuna (bez PDV-a) po satu vožnje

Tulum za rođendan

 Snimio čitatelj/

Bliži se rođendan, a zabave u kućnom izdanju i obilasci klubova već su previše puta iskušana stvar? Snimka koju je čitatelj poslao Jutarnjem listu daje ideju za još jednu opciju koja je dostupna Zagrepčanima – zabava u tramvaju. ZET, naime, nudi i tu mogućnost izvanrednih vožnji u prigodno ukrašenim tramvajima.

Cijena ovisi o tipu vozila koji se odabere, a kreću se od 1500 do 2200 kuna (bez PDV-a) po satu vožnje. Najjeftinije su vožnje starim tramvajima, 300 kuna više stoji sat zabave u “staroj petici” (tip tramvaja 2100), a najskuplje će proći oni koji odluče unajmiti najnovije, niskopodne tramvaje.

Zabave u tramvajima nisu novost. Televizijski autor Rober Knjaz 2019. godine svoje je prijatelje i suradnike pozvao na nesvakidašnju zabavu u tramvaju u kojem su goste dočekali stolovi s bijelim stolnjacima i bogati catering, a bio je tu i disko kutak s DJ-em.

Zagrepčani Luka i Maja tramvaj su za svoje svatove opremili barskim stolovima, a pet konobara pobrinulo su se za oko 150 ljudi koji su se uspjeli natiskati u svečano ukrašenom tramvaju.

Iz ZET-a su tada objašnjavali kako tramvaje najčešće unajmljuju turističke agencije za potrebe razgledavanja grada, a osim rođendana i svadbi, tu su se održavali i poslovni eventi, team buildinzi, snimanja reklamnih kampanja, filmova i serija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:02