BREZOVICA

Bandić posjetio obitelji koje su zbog požara ostale bez domova: ‘Stavili smo se na raspolaganje‘

Sutra će na teren izaći i statičar koji će procijeniti zahtjevnost sanacije
Milan Bandić s obiteljima u Brezovici
 Facebook Milan Bandić - Gradonačelnik Zagreba

Gradonačelnik Zagreba Milan Bandić posjetio je tri obitelji u Brezovici koje su ostale bez svojih domova nakon jučerašnjeg požara.

Šteta od požara je ogromna, a Bandić je najavio da će Čistoća odmah odvesti izgorjele ostatke i uništeni namještaj. Sutra će na teren izaći i statičar koji će procijeniti zahtjevnost sanacije, a Bandić je obiteljima ponudio smještaj, napisao je na svojoj Facebook stranici.

- Posjetio sam tri obitelji u Brezovici, koje su u sinoćnjem požaru ostale bez sigurnog doma nad glavom, Mihoković, Juraga i Wehn. Iako srećom nitko nije ozlijeđen, šteta je ogromna. Stan u prizemlju je potpuno uništen plamenom, prvi kat nešto manje, dok je u potkrovlju oštećena stolarija i dio krova. Odmah smo se dogovorili da Čistoća odveze izgorjele ostatke i uništeni namještaj. Sutra uz pratnju našeg Ureda za graditeljstvo na teren izlazi statičar koji će procijeniti u kojem je stanju objekt i koliko je zahtjevna sanacija. Obiteljima smo ponudili smještaj i stavili se na raspolaganje za bilo koji drugi oblik pomoći, napisao je Bandić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:36