HOROR PRED KAMERAMA

Uznemirujući video: Reportera usred izvještavanja geler pogodio u glavu

Iz Orient Newsa, čije je središte u Dubaiju, su potvrdili da je njihov reporter u stabilnom stanju nakon boravka u bolnici
 Printscreen: YouTube

Reporter Ebrahim al-Khateeb pretrpio je teške ozljede kada ga je tijekom snimanja priloga o zračnim napadima na Alep šrapnel pogodio u lice, piše britanski tabloid The Sun.

Al-Khateeb radi tv pro-opozicijsku tv postaju Orient News, a kada je nastradao bio je usred priloga na terenu u Handaratu, pokraj sjevernog dijela Alepa.

Gledao je ravno u kameru, pričao, stao i zatim se čula snažna eksplozija. Kamera u tom trenutku pada na tlo, a kada ju je kamerman opet podigao zumirao je krvlju obliveno lice nesretnog reportera kojeg su odmah prevezli prema bolnici.

Na usporenoj snimci može se vidjeti kako šrapnel leti prema licu al-Khateeba i pogađa ga oko ispod oka

Iz Orient Newsa, čije je središte u Dubaiju, su potvrdili da je njihov reporter u stabilnom stanju nakon boravka u bolnici.

Treba istaknuti kako na internetu neki komentatori sumnjaju u autentičnost snimke te ističu kako bi se moglo raditi o čistoj propagandi opozicijskih snaga.

Video, za koji upozoravamo da je uznemirujućeg sadržaja, možete pogledati OVDJE.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. srpanj 2024 13:18