MAMA BEZ MORALA

ZVIJEZDA REALITY SHOWA OPTUŽENA ZA SILOVANJE DJEČAKA (13) Uvukla ga u spolni odnos i slala mu golišave fotografije

Andrea Clevenger je zvijezda reality showa 'Cheer Perfection' koji se bavi mladim navijačicama i njihovim majkama te se emitira na televiziji TLC

Zvijezda reality showa 'Cheer Perfection' koji se bavi mladim navijačicama i njihovim majkama te se emitira na televiziji TLC, optužena je za silovanje 13-godišnjeg dječaka.

Andrea Clevenger (33) iz Arkansasa, predala se u utorak policiji. Optužena je za silovanje dječaka te za uvlačenje djeteta u seksualno eksplicitan odnos kao i za širenje njegovih golih fotografija. Policija je istragu protiv nje pokrenula nakon anonimne dojave.

Njih dvoje u nekoliko su se navrata sastajali nakon što su se upoznali u rujnu preko njegovih roditelja. Osumnjičena je zavela dječaka te ga je pozvala u svoj dom 8.rujna. Prema svjedočenju žrtve, tamo su na kauču imali spolni odnos. Druga dva puta su se sastali u prosincu u njenom automobilu gdje su prakticirali oralni seks.

Dječak je policiji također ispričao kako mu je Andrea slala pornografski sadržaj na mobitel i mail. Istražitelji su u njegovom telefonu pronašli 'niz eksplicitnih fotografija na kojima je osumnjičena gola te nekoliko fotografija dječakovog penisa'.

Mještani su šokirani ovim događajem.

- To je mučno, jednostavno odvratno da neko iskorištava dijete u tim godinama. Iskreno, mislim da dječak tih godina ne može biti svjestan u što se upušta. Sigurno nije bio pri sebi kada se sve to događalo, komentirala je za lokalne novine jedna majka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 06:28