ČEKA KEMOTERAPIJU

ZLOČINCU ŠEŠELJU SE POGORŠALO ZDRAVSTVENO STANJE 'Ne smijem ništa govoriti, ali mi je lošije'

Vođi srpskih radikala je prije dvije godine dijagnosticiran rak debelog crijeva, a ima i metastaze na jetri
Serbian nationalist politician Vojislav Seselj addresses supporters during an anti-government rally in Belgrade on November 15, 2014. Seselj is spearheading an anti-government rally but as he fights cancer and awaits judgement on war crimes charges, he is as beleaguered as his once formidable party. AFP PHOTO / ANDREJ ISAKOVIC
 ANDREJ ISAKOVIC

Vojislav Šešelj dva dana nije dolazio u stranku, a otkazao je i tri dogovorena televizijska gostovanja.

- Lošije mi je, ali se nadam da će biti bolje. Ne mogu preciznije reći što mi je jer su mi liječnici rekli da o bolesti ne govorim za medije - rekao je Šešelj za Kurir.

Miljan Damjanović, član Šešeljeve Srpske radikalne stranke, najavio je da će se stranka idućih dana oglasiti o zdravstvenom stanju svog šefa.

Podjetimo, optuženik za ratne zločine se po nalogu Haškog suda već ovih dana trebao vratiti u Haag, nakon što je pola godine bio na privremenoj slobodi zbog bolesti. Trebao je u Beogradu ići na kemoterapiju.

- Ja se neću dobrovoljno predati, ali neću ni bježati, poručio je nedavno zločinac, kojem je prije dvije godine dijagnosticiran rak debelog crijeva, a ima i metastaze na jetri.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 23:43