INCIDENT U BOLOGNI

ŽENE SU VRIŠTALE DOK JE HARAČIO PARKOM Srbin seksualno maltretirao Talijanke i vikao 'želim vas ljubiti!'

Zadar, 110809.Danas u 18 sati priveden je svodnik P.S. (48) zbog medjunarodne prostitucije. Istraga je u tijeku pa se pojedinosti jos ne znaju.Foto: Jure Miskovic / CROPIX
 Jure Mišković / CROPIX

Talijanska policija uhitila je Danijela P., 20-godišnjaka porijeklom iz Srbije, nakon što je u jednom parku u Bologni u samo pola sata seksualno uznemiravao četiri djevojke, piše Blic.rs. Kako prenose talijanski mediji, incident se dogodio u ranim popodnevnim satima, u vrijeme kada su u parku mahom bile majke s djecom, piše Blic.rs.

Danijel P. je najprije prišao dvjema djevojkama koje su kupovale sladoled.

- Želim vas obje ljubiti - rekao im je, a potom ih počeo maziti po glavi.

Izbezumljene djevojke su vrišteći otrčale, a potom pozvale policiju. Nedugo zatim, dvije studentice su također uputile identičan poziv policiji, tvrdeći da ih je jedan mladić, najvjerojatnije stranac, seksualno uznemiravao dok su sjedile u parku.

Djevojke su manijaka opisala do detalja, a kada je policija stigla u park zatekla ga je kako prilazi dvjema mladim majkama koje su stajale ispred javnog wc-a. Namjeru da i s njima stupi u neprimjeren razgovor omeli su policajci koji su mu odmah prišli i stavili lisice na ruke.

Danijel P. nije pružao otpor tokom uhićenja i protiv njega će biti podnijeta krivična prijava, prenijeli su talijanski mediji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:51