VLAST OSTAJE U OBITELJI

Žena zlo i pijani sin budućnost Sjeverne Koreje

Uz sina, na vrh vladajućeg aparata se uspela i sestra, također alkoholičarka i spletkarošica

PYONGYANG - Sjevernokorejske su novine konačno jučer na naslovnoj stranici objavile sliku delegata kongresa Radničke partije na kojoj su promatrači prepoznali i najmlađeg sina “Dragog vođe”. To je dakle prva javnosti poznata slika Kim Jong-una nakon onih iz školskih dana u Švicarskoj.

Ne bježi od vina

Kim Jong-un, navode rijetki koji ga znaju, može jako puno popiti, poput svog oca i od tog poroka ne bježi. A upravo ga to čini pravim članom najužeg kruga oko svog oca. Naime, južnokorejski i japanski mediji navode kako je i Kim Kyong-hui, jedina sestra “Dragog vođe”, ozbiljna alkoholičarka koja zbog opijenosti vinom i konjakom zna pasti i u komu. A upravo je ona neposredno prije Kongresa dobila titulu generalice s četiri zvjezdice.

Ubila rivala u Partiji

S vremena na vrijeme su se pojavljivale informacije o njezinim ispadima, među kojima je do danas nerazjašnjena smrt njezine kćeri u Francuskoj prije četiri godine. Izvori iz Južne Koreje tvrde da je Kyong svojim despotskim ponašanjem, osnaženim alkoholom, naprosto natjerala svoju kćer na samoubojstvo. No, ako u ovoj priči postoji i malo sumnje, svi se slažu da je ona organizirala prometnu nesreću u kojoj je prošle godine poginuo njezin partijski rival. Sve joj je to priskrbilo “laskavi” pridjevak - “žena zlo”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 14:56