URNEBESNA SNIMKA

Žena užetom svezala svog kolegu koji se panično bojao cijepljenja: ‘Tresao se od straha u čekaonici...‘

De Oliveira je kazao kako je bio zahvalan kolegici na suludoj ideji jer je usred spačke zaboravio na svoje brige vezane uz cijepljenje
 98FM Natal/Twitter

Urnebesna videosnimka koja se pojavila na Twitteru pokazuje sulude mjere koje je jedna žena iz Brazila poduzela kako bi svog suradnika natjerala na cijepljenje.

Ana Andrade, kako bi bila sigurna da neće pobjeći, zavezala je uže oko struka Cícera de Oliveira, dok je u nedjelju čekao na cijepljenje u malenoj brazilskoj saveznoj državi Alagoas.

Za TNH1 66-godišnja Brazilka kazala je kako ju je šef kompanije u kojem oboje rade zamolio da otprati 48-godišnjeg kolegu na zakazani termin.

Primijetila je da ga je jako strah cijepljenja i iz šale sam zamolila osoblje u ambulanti da mi da uže kako bi ga zavezala.

- Tresao se od straha. Zavezala sam ga i odvela u čekaonicu. Tamo sam mu zavezala i noge, a onda mu rekla: 'Ajde sad pobjegni'.

De Oliveira je kazao kako je bio zahvalan kolegici na suludoj ideji jer je usred spačke zaboravio na svoje brige vezane uz cijepljenje.

- Ne volim injekcije, a strah je nešto što te može ubiti. Sve je na kraju dobro završilo. Primio sam dosad obje doze - istaknuo je.

Andrade se našalila da će svoje usluge rado pružiti ostalima koji čekaju na drugu dozu.

- Cjepivo je zaštita, ako se bojite, zovite mene.

Brazil je treći u svijetu po broju zaraženih, iza SAD-a i Indije, a drugi po broju smrtnih slučajeva, nakon SAD-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:10