MEDVJEĐA USLUGA

Zatekao svoju novu Teslu punu ogrebotina, pregledao sigurnosnu kameru i ostao zapanjen: ‘Zašto si to učinio?‘

Šteta koja je nastala procijenjena je na oko 8 i pol tisuća kuna (tisuću funti)
 Humphrey Grimmet/Swns/Swns/Profimedia

Humphrey Grimmett (46) ostao je šokiran nakon što je otkrio da mu je izgrebana cijela hauba automobila koji je stajao parkiran ispred kuće. Pregledao je snimke kućne kamere i shvatio da je krivac njegov sedmogodišnji sin Wilf koji je snijeg s automobila čistio lopatom, prenosi Daily Mail.

Na snimci se vidi sedmogodišnjak koji lopatom uklanja snijeg s Tesle Model Y, a šteta koja je nastala procijenjena je na oko 8 i pol tisuća kuna (tisuću funti). Da bi stvar bila gora, Grimmett je automobil kupio prije samo šest mjeseci.

- Ogrebotine sam vidio tek u srijedu i bile su ogromne. Provjerio sam kamere da vidim što se dogodilo i ugledao svog sina koji je za skidanje snijega s automobila koristio lopatu. Istu tu lopatu smo koristili tijekom obavljanja građevinskih radova na kući, a pronašao ju je u dvorištu, rekao je Grimmett iz High Wycombea u Buckinghamshireu.

Kad se Wilf vratio iz škole, otac ga je upitao zna li možda otkud sve te ogrebotine na automobilu. Odgovorio je da ne zna, a zatim ga je pitao je li skidao snijeg s automobila.

- Pogledao me svojim velikim plavim očima i rekao da je. Pitao sam ga zašto je to učinio lopatom na što je odgovorio da je mislio da je to prikladno. Ironično, auto nije nikamo išao, a on je samo htio pomoći, rekao je otac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 14:35