USUSRET IZBORIMA

Vučića pogodio tekst iz Jutarnjeg: ‘Drago mi je da se Hrvatska raduje našim uspjesima‘

Domaći mediji nikada ne mogu toliko lijepih stvari objaviti o meni kao vi iz Hrvatske, kazao je Vučić

Aleksandar Vučić

 Hannah Mckay/AFP

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, komentirao je tekst našeg autora Vlade Vurušića o Zdravku Ponošu iz Narodne stranke Vuka Jeremića. Ponoš je, kako najavljuju mediji koji nisu pod kontrolom srpskih vlasti, glavni favorit da postane kandidat ujedinjene oporbe na predsjedničkim izborima.

Vučić je izjavio kako ne vjeruje da će član Narodne stranke Zdravko Ponoš biti kandidat na predsjedničkim izborima na proljeće.

"Odličan kandidat. Bit će mrtva trka u hrvatskim medijima od ljubavi prema našem kandidatu i od snažnog otpora prema opozicijskom kandidatu", kazao je Vučić na konferenciji za novinare u Požarevcu.

Vučić se ironično zahvalio hrvatskim medijima na kampanji koju vode protiv njega i rekao da hrvatski mediji objave više njegovih lijepih slika nego domaći, te da mu je to najbolja kampanja.

"Domaći mediji nikada ne mogu toliko lijepih stvari objaviti o meni kao vi iz Hrvatske", kazao je Vučić.

"Pojačajte tamo u veljači, ožujku, travnju... Znam da ste vi u Hrvatskoj najsretniji što je Srbija prestigla Hrvatsku... Kao što se mi radujemo vašim uspjesima", rekao je Vučić na obilježavanju početka gradnje brze prometnice Požarevac – Veliko Gradište – Golubac

"Pokrenuta su važna pitanja. Pitanja nestalih ključno je humanitarno i civilizacijsko pitanje. Koliko god smo se trudili, rezultati su bili mršavi. I jednima i drugima. U Hrvatskoj se ne govori o nestalim Srbima... Siguran sam da ćemo ako budemo radili više, onda možemo napraviti neke napretke", zaključio je Aleksandar Vučić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 00:43