NOVA BIZARNA OBJAVA

Vučić pokazao ‘domaćinu‘ kako se ispravno rade čvarci: ‘Htio sam prešutiti štrudlu, ali...‘

Aleksandar Vučić ima naviku na Instagramu objavljivati isječke iz svog takozvanog ‘svakodnevnog života‘

Aleksandar Vučić u mjestu Šupljak

 Screenshot/Instagram

Jedan od praćenijih Instagram računa u Srbiji onaj je predsjednika te države Aleksandra Vučića, koji ima naviku na toj društvenoj mreži objavljivati isječke iz svog takozvanog svakodnevnog života.

Nedavno je, inače, otvorio i svoj TikTok, gdje nedužne ljude još više obasipa mudrostima iz svoje riznice (taj njegov potez odmah su iskopirali i brojni ministri iz srbijanske Vlade).

Naravno, riječ je gotovo bez iznimke o propagandnim materijalima u korist prije svega Vučićeva kulta ličnosti, a potom i stranke kojoj pripada, Srpske napredne stranke, nastale iz Šešeljevih radikala.

To što je obećao da kao "predsjednik svih građana" neće sudjelovati u kampanji za parlamentarne izbore koji se u susjednoj zemlji održavaju 17. prosinca mogli su povjerovati samo neupućeni i krajnje naivni promatrači.

Bilo kako bilo, posljednji post prikazuje Vučića kako "domaćinu" demonstrira pravilnu tehniku miješanja čvaraka u ‘kazanu‘, zatim i kako pažljivo razmišlja kako ih posoliti, pa kako recenzira štrudlu od maka i slično, a sve popraćeno prigodnim patriotsko-obiteljskim romantiziranim tekstom.

"Posetio sam domaćinsku kuću porodice Radić, u mestu Šupljak kod Subotice i imao priliku da bar nekoliko minuta pomognem u pravljenju ovogodišnjih čvaraka. Razume se, probao sam i čvarke, i kobasice, i slaninu, ama baš sve što su Radići za svoje goste i ukućane pripremilli. Htedoh da prećutim, ali na kraju je na red došla i štrudla sa makom. Porodica je stub Srbije, a običaji su ono što nas je održalo. Živela Srbija!", piše uz serijal fotografija na Vučićevom Instagramu.

image

Predsjednik Srbije miješa svinjske čvarke

Avbuducnostsrbije/Instagram
image

Aleksandar Vučić odmjerava količinu soli

Avbuducnostsrbije/Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 18:46