SRPSKA PRVA DAMA

Vučić jede parizer s majonezom, a njegova supruga se hvali svojim doručkom: ‘Zato i ima tako tanku liniju!‘

Srpki mediji bliski Vučiću nisu propustili prokomentirati kako Tamara Vučić dobro izgleda upravo zbog svog zdravog života

Tamara Vučić

 Str/Zuma Press/Profimedia/Str/zuma Press/profimedia

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je snimku na kojoj sa svojim ministrima Sinišom Malim i Tomislavom Momirovićem jede parizer, čije je pojeftinjenje osobno najavio prošlog tjedna. Sendvič je malo ‘popravio‘ i majonezom i jogurtom, a video je, naravno, ekspresno postao viralan.

„Prethodno su Toma Momirović i Siniša Mali otišli u trgovinu i kao što smo i obećali, onima koji su to od nas zahtijevali, nije to bio naš hir, još su rekli da to ne smijemo i nećemo jesti… Kupili su pola kilograma parizera domaće proizvodnje, kupili su dvije litre jogurta, dva kruha, dvije vrećice i majonezu ‘Dobro’ i ukupno je cijena 585 dinara“, govori Vučić u videu.

"Nešto što narod voli, nešto na čemu smo odrasli, nešto što ja i danas često jedem, posebno u avionu kad idem u inozemstvo tražim da mi naprave sendvič baš od ovakvog parizera. Ne radimo mi ovo da bismo pokazali da smo obični ljudi", poručio je Vučić u snimci.

Za razliku od Vučića koji navodno voli parizer, a očito i "srpskog naroda", njegova supruga Tamara se hvali zdravim životom pa na društvenim mrežama objavljuje kako započinje svoj dan.

Na meniju prve dame Srbije tako će se prvo naći voćni miks od jagoda, borovnica, malina i jabuke, zatim slijedi tanjur zobenih pahuljica prelivenih vodom i na kraju kava.

Srpski mediji bliski Vučiću nisu propustili prokomentirati kako Tamara Vučić upravo zbog svog zdravog života, kakav preporučuju i nutricionisti, "ima tako sjajnu liniju i vitko tijelo". A dodali su i da doručak koji jede prva dama Srbije "košta manje od 300 dinara".

image

Doručak Tamare Vučić

Instagram/screenshot/
image

Doručak Tamare Vučić

Instagram/screenshot/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 16:02