DIGAO IM TLAK

Vučić i Brnabić o direktoru za ceste: ‘Kakav Mesec, kakav bre Merkur, koje luđake mi imamo!?‘

Premijerka Srbije ispričala je anegdotu iz veljače kojoj se još uvijek svi smiju

Aleksandar Vučić i Ana Brnabić

 Instagram/aleksandar Vučić/

Tijekom otvaranja prve dionice Moravskog koridora od Pojata do Marešana, premijerka Srbije Ana Brnabić i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić prisjetili su se jedne anegdote vezane za direktora ‘Puteva Srbije‘ Zorana Drobnjaka.

On je, naime, u veljači novinarima kazao kako je ‘Mjesec u Merkuru‘ i kako im to ‘pomaže u izgradnji puteva‘.

Predsjednik Srbije je u subotu tijekom vožnje s novinarima u panoramskom autobusu otkrio kako je ‘Zoran Drobnjak stručnjak za horoskope‘ i kako se, otkako je pričao o ‘Mjesecu u Merkuru‘, svaki put šale na taj račun.

‘Drobnjak je stručnjak za horoskope. Kad god je neki problem mi kažemo ‘Mjesec je u Merkuru‘. Zove Drobnjak mogu li da idem na TV, kažem možeš, pohvali kako radimo autoputeve…‘, krenuo je da priča predsjednik Srbije.

Na to se odmah nadovezala premijerka Srbije koja je ispričala kako su Drobnjaka gledali zajedno tog dana.

‘Gledamo Drobnjaka, ide dobro autoput, tada smo otvarali do petlje Pakovraća, ide dobro i ulažemo mnogo, ali Mjesec je u Merkuru i to nam pomaže u izgradnji puteva. Predsjednik gleda i kaže kakav Mjesec, kakav Merkur, čovječe, znaš li koliko para mi ulažemo‘, prisjetila se Brnabić.

‘O kakvom Merkuru pričaš, čovječe Božji, mi dajemo pare, narod daje pare, znaš kakve luđake sve imamo da pričaju o Merkuru i ne znam čemu?‘, dodao je Vučić.

‘Završilo je Drobnjakovo gostovanje i pita jesam li bio dobar? Kaže predsjednik bio si odličan, nemoj više da ideš‘, prepričala je premijerka Srbije anegdotu iz veljače kojoj se još uvijek svi smiju.

Da cijela stvar bude smješnija, u panoramskom autobusu s njima se vozio upravo Drobnjak koji nije ni slutio da Brnabić i Vučić novinarima pričaju upravo o njemu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 08:05