ŠOK NA MALLORCI

VOJNIKINJA NAKON TUČNJAVE U DISKU HTJELA ZAKLATI KOLEGICU 'Prestrašno, kada ju je ubola razbijenom bocom piva u vrat, krv je špricala u mlazovima'

 
 Facebook, Instagram

“Krv je po gostima kluba špricala u mlazovima!” “Bilo je strašno za gledati malaksalu djevojku s bocom u vratu!” - ovako užasnuti svjedoci opisuju krvoproliće koje se prošle nedjelje oko 1 sat iza ponoći dogodilo u noćnom klubu u Magalufu na španjolskom otoku Mallorca.

Facebook

Nakon svađe i tučnjave dviju prijateljica, inače pripadnica britanske vojske izvan dužnosti koje su se opuštale u popularnom noćnom klubu, bilo je i razbijenih noseva, a kada su gosti počeli razdvajati djevojke i smirivati sukob, nitko nije očekivao da će svađa završiti pravim krvoprolićem.

Instagram

Naime, 19-godišnja Londončanka Sydney Cole nasrnula je na kolegicu i razbijenu staklenu pivsku bocu joj zarila u vrat.

Očevidac Charlie Martin (24) koji ih je pokušao smiriti opisao je situaciju - “pravi šok za sve prisutne”!

- Zakoračio sam između njih kako bih ih razdvojio i govorio im kako nema potrebe za tim. Kad odjednom “bang”! Manja djevojka je višoj preko ramena zarila u vrat pivsku bocu!

Facebook

Bio je to stvarno gadan udarac, a krv je odmah počela liptati posvuda!, izjavio je.

Drugi očevici su rekli kako je posjekotina bila ogromna, toliko velika da je krvarenje bilo vrlo teško zaustaviti te da je gotovo iskrvarila dok se nije pojavilo vozilo hitne pomoći ispred kluba. “Bio je to vrlo dubok rez. Bilo je puno krvi. Pokušala je ustati, ali se srušila, nisam mogao gledati, kako je to strašno izgledalo” - izjavio je Pakistanac Sulejmani, vlasnik obližnjeg kioska s kebabom.

Facebook

Sarah Ann Garrity (22) iz Middlesbrougha, pripadnica Kraljevskog logističkog korpusa, koja je pronađena u kritičnom stanju, sada se nalazi na odjelu intenzivne njege u bolnici Palma Son Espases gdje joj se stanje stabiliziralo.

Facebook

Danas se Cole, mlada pripadnica oružanih snaga koja radi u administrativnom servisu britanske vojske, koja je uhićena odmah u diskoteci, suočava s optužbom za pokušaj ubojstva, a nakon dovođenja pred suca u Palma de Mallorci s lisičinama na rukama u pratnji dva naoružana policajca u civilu, vjerojatno će biti zadržana u pritvoru do kraja istrage kao osumnjičenik bez mogućnosti puštanja uz jamčevinu, piše The Sun.

Facebook

Međutim, dobro obaviješteni izvori kažu da bi odluka o eventualnom procesuiranju mogla ovisiti o tome hoće li žrtva rođena u Škotskoj, Sarah Ann Garrity, koja se nalazi u Kraljevskom logističkom korpusu, odlučiti podnijeti tužbu.

Facebook

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 08:56