UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

Vojni veteran i poznati YouTuber testirao bacač raketa, uslijedila je katastrofa: ‘Trebao sam biti mrtav‘

Usporena snimka pokazuje dim koji izlazi iz naprave dok je projektil ispaljen, a zatim i samo oružje eksplodira

Trenutak eksplozije

 Ballistic High Speed Youtube/

Vojni veteran je zadobio teške ozljede nakon što mu je bacač raketa umalo raznio glavu kada mu je eksplodirao u rukama.

Adam Knowles inače vodi popularni YouTube kanal Ballistic High Speed na kojem demonstrira moć modernog naoružanja. No laki ručni raketni bacač RPG-7 doživio je katastrofalan kvar dok ga je Knowles prošlog mjeseca ispalio. Pritom mu je smrskao jagodičnu kost, slomio lubanju i zadao mu opsežne opekline, prenosi Daily mail.

- Nije ni čudo da su mi liječnici rekli da sam trebao biti mrtav, rekao je Knowles nakon što je pogledao snimku te eksplozije.

Upozoravamo da je video uznemirujućeg sadržaja

Usporena snimka pokazuje dim koji izlazi iz naprave dok je projektil ispaljen, a zatim i samo oružje eksplodira i užareni plamen guta Knowlesa.

Razneseni su mu kaciga i vizir, a prsluk mu je visio s tijela dok je bez svijesti pao na tlo, a kamera je pritom i dalje snimala.

Kolege su odmah upali u kadar i vikali da netko pozove hitnu, dok se Knowles s mukom vraća k svijesti i zahtijeva da mu kažu tko je ozlijeđen.

Njega su helikopterom prebacili u bolnicu gdje mu je presađena koža na teško opečenim rukama i uklonjeni su mu šrapneli. Iščašena mu je čeljust, zadobio je traumatsku ozljedu mozga i krvarenje u mozgu.

- Još uvijek se moram puno liječiti, rekao je gledateljima kad se vratio na svoj kanal.

Rekao je i da se ne sjeća incidenta nakon odbrojavanja te je pokušao analizirati što je pošlo po zlu.

Rekao je da je pred njim još nekoliko mjeseci rehabilitacije no da se osjeća puno bolje, a obećao je da će se vratiti na svoj YouTube kanal koji je privukao više od 400.000 pretplatnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 10:07