DRAMA U CRNOJ GORI

Više škola evakuirano zbog dojava o bombama: ‘Uvijek smo sanjali o osveti... Sve ćemo pobiti!‘

"Uvijek smo sanjali o osveti. Mi ćemo se osvetiti, doći ćemo u školu. Sve ćemo pobiti. Nitko neće ostati živ", stajalo u prijetnjama

Ilustrativna fotografija

 Milos Vujovic/ANADOLU AGENCY/Anadolu Agency via AFP

Više osnovnih škola diljem Crne Gore u srijedu je evakuirano zbog anonimnih dojava o postavljenim bombama koje su u njih stigle emailom, javlja N1 Televizija. Kako pišu podgorički mediji, u poruci je pisalo: "Mi ćemo se osvetiti, doći ćemo u školu. Sve ćemo pobiti."

Evakuirane su škole u Nikšiću, Baru, Beranama, Bijelom Polju, Kolašinu, Herceg Novom i Cetinju, a dojava o bombi stigla je i Općini i sudu u Baru, javlja RTCG.

“Na teritoriju škole podmetnuto je mnogo bombi. Uvijek smo sanjali o osveti. Mi ćemo se osvetiti, doći ćemo u školu. Sve ćemo pobiti. Nitko neće ostati živ. Cijeli grad će krvariti”, poruka je koju su dobile sve škole koje su evakuirane.

Upozorenje o bombi stiglo je na adrese čak 19 osnovnih škola u Nikšiću, uključujući i područne škole. Ravnateljica OŠ “Luka Simonović” iz Nikšića Marija Martinović rekla je da danas iz sigurnosnih razloga u njenoj školi neće biti nastave.

“Jutros je na službeni mail škole ‘Luka Simonović’ stigao mail u 7:13 da je u školi podmetnuto više bombi. Danas neće biti nastave za učenike radi sigurnosti naše djece. Idem u stanicu policije obavijestiti službena tijela. I druge škole su dobile dojavu, tako da neće biti nastave ni u ostalim školama”, rekla je Martinović.

Očekuje se dolazak specijalnog tima iz Podgorice koji će provjeriti objekte.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. prosinac 2022 13:12