KAOS NA ULICAMA

VIDEO: VELIKI NEREDI U TUZLI Nezadovoljni građani upali u zgradu Vlade, ozlijeđeno i jedno dijete!

Prosvjednici su zapalili gume, dogurali su kontejnere na cestu, a blokirali su i dio prometnica pa je u gradu nastao promenti kaos
 Klix.ba

Nakon prosvjeda ispred Kantonalnog suda i Kantonalnog tužilaštva TK u Tuzli prosvjednici među kojima su uglavnom obespravljeni radnici, nezaposleni i građani okupljeni u Facebook grupu "50.000 ljudi na ulice za bolje sutra", došli su do sjedišta Vlade TK te pokušali ući u zgradu. Nakon toga su se nemiri preselili na prostor ispred zgrade Vlade TK. Prema prvim informacijama u neredima i sukobima s policijom ozlijeđeno je deset osoba, među kojima i jedan maloljetni dječak, piše Klix.ba.

Foto: Klix.ba

Prosvjednici su zapalili gume, dogurali su kontejnere na cestu, a blokirali su i dio prometnica pa je u gradu nastao prometni kaos.

Građani su na ulicama zbog velikog razočaranja radom Vlade. U svom četverogodišnjem mandatu uspjeli su oboriti rekord od 100.000 nezaposlenih osoba.

Foto: Klix.ba

'Rješavanje dugogodišnje problematike pet poduzeća treba pokrenuti u okviru Ekonomsko-socijalnog vijeća', stoji u priopćenju kojeg je izdala Vlada u povodu masovnih prosvjeda .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 19:14