STRAVIČNA UBOJSTVA

VIDEO Uhićeno troje kanibala u Brazilu: Jeli smo meso zla kao dio rituala pročišćenja!

U vrtu kuće u kojoj živi sekta policija je našla dva tijela. Slušali su glas koji im je govorio da ubiju zle žene...
 YouTube

PERNAMBUCO - Troje ljudi uhićeno je u brazilskoj pokrajini Pernambuco i optuženo za kanibalizam te ubojstvo najmanje dvije žene, javlja Daily Mail.

Uhićeni instruktor karatea Jorge Beltrao Negromonte da Silveira (51), Isabel Pires (51) te Bruna da Silva (25) sumnjiče se za ubojstvo najmanje dvoje ljudi, koje su nakon ubojstva i pojeli.

Njih troje živjeli su zajedno, a s njima i petogodišnja djevočica - navodno je riječ kćeri jedne njihove žrtve stare svega 17 godina.

Sektu je policija razotkrila kada je 51-godišnji Jorge Beltrao Negromonte da Silveira priznao da je on napisao knjigu 'Otkrivenje šizofreničara' u kojoj je opisano kako sekta djeluje te detaljan plan i nacrt kako će ubijati ljude i pojesti ih. Policija vjeruje kako pripadaju sekti koja se bavi "pročišćenjem duše".

I sam trojac je izjavio kako su ljudsko meso pojeli kako bi "očistili svoju dušu", javlja Daily Mail.

Prema njihovom iskazu planirali su svake godine ubiti tri žene kako bi se "pročistili".

- Kad pogledam beživotno tijelo zle adolescentice, osjećam se lakše. Počeo sam joj guliti kožu i onda sam je raskomadao. Potom smo jeli meso zla kao dio rituala. Ostatke smo zakopali, na taj način je Silveira u svojoj knjizi opisao ubojstvo jedne od žrtva.

U vrtu kuće u kojoj živi sekta policija je našla dva tijela. Prema neslužbenim informacijama ubijene su Alexandra Falcao (20) i Gisele da Silva (30), koje su nedavno nestale. Sektu povezuju s još šest ubojstava u posljednjih nekoliko mjeseci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 04:41