BUNGA BUNGA ZABAVE

VIDEO: SUĐENJE BIVŠEM PREMIJERU ZBOG SEKSA S MALOLJETNOM RUBY Tužitelji traže 6 godina zatvora za Berlusconija!

 YouTube

NOVO 17:29 Talijansko tužiteljstvo traži izricanje šestogodišnje kazne zatvora za bivšega talijanskog premijera Silvija Berlusconija zbog navodnog spolnog odnosa s maloljetnom plesačicom tijekom zloglasnih "bunga bunga" zabava održavanih u njegovoj vili izvan Milana.

Tužitelj je također zatražio i doživotnu zabranu obnašanja javnih dužnosti. 76-godišnji milijarder, medijski tajkun i politički lider desnog centra optužen je da je imao spolne odnose s maloljetnom plesačicom Karijom El Marug, poznatijom pod nazivom Ruby.

Berlusconi cijelo vrijeme oštro opovrgava optužbe. El Marug također opovrgava da se bavila prostitucijom ili da je imala spolni odnos s Berlusconijem.

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Uoči početka njegova suđenja za prostituciju, bivši talijanski premijer Silvio Berlusconi otvorio je vrata svoje sobe za ‘bunga bunga’ televizijskim kamerama. To je posljednji u nizu pokušaja da dokaže da je zabava bila besplatna i legalna. Malo tko mu vjeruje.

U dvosatnom dokumentarcu koji je emitirao jedan od njegovih kanala, gledatelji su imali prilike vidjeti unutrašnjost njegove vile blizu Milana, kroz koju su protutnjale brojne oskudno odjevene gošće, uključujući najslavniju među njima, Marokanku Karimu El-Mahrug, plesačicu poznatiju kao Ruby kradljivica srca . Berusconi je optužen da je s njom imao seksualni odnos dok je bila maloljetna.

U velikoj blagovaonici s umjetničkim slikama stol je za trideset osoba, a u prizemlju su prostorije u kojima su se navodno odvijale ‘bunga bunga’ zabave.

No Berlusconi je ponovio tvrdnju da se nitko na zabavama koje je priređivao nije skidao. “Razgovaralo se o nogometu i politici. Ništa sramotno se nije događalo. Nemam što kriti, izjavio je Berlusconi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 22:23