DIVLJA HORDA

VIDEO: STRAVA NA FESTIVALU Divljak quadom vukao policajca po ulici na zaprepaštenje građana: 'Vežite sad ološ za patrolni auto i vi vucite njega!'

 
 Youtube screenshot

Skupina od oko stotinu motociklista i vozača off-road četverocikala tijekom festivala organiziranog povodom Dana svetog Patrika divljala je centrom Nashvillea u Sjedinjenim Državama,a prije nego li se 'divlja horda' napokon udaljila iz centra ugrožavajući sigurnost brojnih posjetitelja, njihov luđački pohod obilježila je nemila scena.

Youtube screenshot

Jednog je od vozača quada, naime, kako pokazuje video snimka pokušao zaustaviti policajac, no u pokušaju bijega divljak ga je počeo vuči ulicom na stražnjem kraju vozila, nakon čega ga je odbacio u željeznu zaštitnu ogradu i dao se u bijeg na zaprepaštenje svih prisutnih.

Vlasti Nashvillea odmah su pokrenule potragu za osumnjičenim, a u međuvremenu je 22-godišnji policijski narednik John Bourque hospitaliziran s lakšim ozljedama pa pušten na kućnu njegu.

Youtube screenshot

Policija Nashvillea traži pomoć građana na svom Twitter profile gdje su podijelili fotografije i snimke s nadzornih kamera kako bi mogli identificirati osumnjičenog. Iz policije poručuju kako se ovakvo bezakonje te dovođenje u pitanje sigurnosti zajednice neće tolerirati - javlja TV postaja WSMV.

Bijesni građani su također dali podršku policiji na Twitteru s porukama poput -"kada ga uhitite vežite ološ za stražnji kraj patrolnog auta i odvucite ga u stanicu!", “oko za oko zub za zub” i “vrijeme je za gumene metke, a ne samo upozorenja za ovakve divljake”…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:30