ČUDOM PREŽIVJELA

VIDEO: SNIMLJEN DRAMATIČAN TRENUTAK 'U je**te, mislim da me kresnuo grom!'

 YouTube

Stephanie Rey i njezina kći CC Weske u utorak poslijepodne izašle su iz svoje kuće kako bi gledale i snimale grmljavinski prolom oblaka koji se upravio bio obrušio na njihov grad Hayden u američkoj saveznoj državi Idaho.

Kada je Stephanie uperila kameru svog pametnog telefona prema crnim oblacima iz kojih kiša samo što nije počela pljuštati, CC ju je poželjela snimiti i pokazati kratki video od 10 sekundi svojim prijateljima na Snapchatu.

No, uslijedio je trenutak koji zasigurno neće zaboraviti do kraja života. Najednom se pojavila zasljepljuća svjetlost popraćena zaglušujućim praskom. Munja je udarila direktno u Stephanie, koja je na tren zasvijetlila poput krijesnice u mraku, a njezina bijela majica je postala ružičasta.

'Kao da sam predosjećala da će se nešto dogoditi. Zato sam i počela snimati. Kad ono, doslovce je sve počelo svijetliti i kao da je netko iz puške opalio' ispričala je CC Weske u izjavi za lokalnu televiziju KXLY.

Žrtva udara munje Stephanie Rey nekim je čudom prošla bez značajnijih zdravstvenih posljedica.

'Vrisnula sam, telefon mi je ispao iz ruke i stvarno mi nije bilo jasno što se dogodilo. Rekla sam 'u jebote, izgleda da me grom kresnuo' i nakon toga smo obje otrčale', priča Stephanie i dodaje da je osjećala trnce sljedećih nekoliko sati.

CC je na Facebooku kasnije napisala da se i ona i majka osjećaju kao najsretnije osobe na svijetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:08