POZNATE PO SPEKTAKULARNIM PLJAČKAMA

VIDEO: PALA I DRUGA ČLANICA BOSANSKE BANDE 'CHARLIJEVIH ANĐELA' Saida Isović uhićena u Londonu, treća članica i dalje u bijegu

 Screenshot YouTube

Nakon što je dvije godine bila u bijegu, britanska policija uhvatila je još jednu od kradljivica iz grupe koja je zbog svoje tehnike dobila naziv “Charliejevi anđeli”.

Saida Isović (24) jedna je od tri djevojke koje su iz torbe ukrale 2.000 funti koje je jedna osoba netom prije podigla iz banke.

Nadzorne kamere snimile su tri djevojke, inače porijeklom iz Bosne i Hercegovine, kako mijenjaju odjeću ne bi li se prikrile i tako zavarale žrtvu. Kamera je snimila djevojke kako ulaze u jednu trgovinu noseći šarene marame i duge haljine.

Skupina kradljivica godinama je terorizirala prolaznike po ulicama britanskih gradova. Daily Mail navodi kako su navodno živjele u Birminghamu, a žrtve su uglavnom birale u Derbyju.

Jedna od njih Ivana Ramić (23) uhićena je prije dvije godine i osuđena na 11 mjeseci zatvora.

Britanske vlasti vjerovale su kako su njene suučesnice napustile zemlju, no Isovićeva je prošlog tjedna izvela sličnu pljačku u Londonu, nakon čega je uhićena.

Treća članica još uvijek se nalazi u bijegu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 05:14