KRVAVI TRENINZI

VIDEO: OVO SU PRAVE UBOJICE DJEČJEG LICA Procurile brutalne snimke u kojima školarci bez milosti masakriraju nedužne bikove

 youtube screenshot partido animalista

Borci za zaštitu životinja godinama vrše pritisak na španjolske vlasti da ukinu borbe s bikovima, a novi video koji je objavila grupa pod imenom 'Partido animalista' taj pritisak će još više pojačati. Naime, brutalna snimka koa će vam 'okrenuti želudac' prikazuje dječaka koji se nemilosrdno obračunava s mladim bikom. Školarac, koji nema više od 14 godina, u krvi je do koljena i bez imalo milosti probada jadnog bika dok klinci na trbinama slave tu 'veliku' pobjedu. Nakon što je bik bespomoćno pao na zemlju (paraliziran, ali živ), u pomoć je prišao jedan stariji čovjek i skratio mu muke.

Španjolska grupa za zaštitu životinja tvrdi da je ovaj šokantan video snimljen u predgrađu Madrida, te da je to svakodnevni trening za buduće matadore.

- Kad sam vidio smimku, suze su mi krenule na oči. Ovakav sadizam mi je nepojmljiv. Nesumljivo je da na snimci sudjeluju djeca iz madridske škole koja je specijalizirana za borbe s bikovcima - rekao je Silvia Barquero, čelnik političke stranke koja se žestoko protivi ovakvim 'sportom'.

Da stvar bude još gora, španjolsko ministartsvo za obrazovanje, kulturu i sport nedavno je poklonilo 21.000 eura upravo toj školi za stvaranje novih matadora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 01:56