RAVNO DO DNA

VIDEO: NEVIĐENA SRAMOTA TRENERA SLAVNOG KLUBA Bivša djevojka objavila gnjusnu snimku i svima pokazala kako se priprema za utakmice!

 
 Facebook, youtube screenshot

Trener NFL momčadi Miami Dolphinsa bio je primoran dati ostavku nakon što je na internetu procurila snimka kako šmrče bijelih prah. Nije poznato koliko je snimka stara i što je Chris Foerster 'usisavao' u svoj nos, ali njegova ostavka dovoljno govori što je to bilo...

Na snimci ofenzivni koordinator Dolphinsa obraća se, čini se ženskoj osobi, i govori joj koliko mu nedostaje.

- Hej draga, nedostaješ mi. Mislim na tebe. Idem na neki sastanak i prije toga napravit ću ovo - priča Foerster koji je nakon toga uzeo smotuljak od 20 dolara i pomoću njime ušmrkao prah u sebe.

Ubrzo nakon što je video procurio u javnost Foerster je dao ostavku u klubu.

- Jedino što mi treba u ovom trenutku je pomoć i podrška obitelji i liječnika. Prihvaćam odgovornost za ono što sam napravio.

Zanimljivo, video je na internet stavila djevojka po imenu Kijuana Nige koja tvrdi da je bivša Foersterova djevojka.

- Nije da baš to često činim, ali... Danas je dan za utakmicu pa amo malo popričati o trenerskim folklorima uoči izlaska na teren - napisala je 33-godišnjakinja na Facebooku.

August 3, 2017 - Davie, FL, USA - fl-sp-dolphins-20171009-9  Chris Foerster speaks with Miami Dolphins Tackle #70 Ja'Wuan James during practice back in August 2017.   Foerster resigned as Dolphins offensive line coach Monday, October 9, 2017, after video was released by a Las Vegas model of him apparently doing lines of cocaine.  .TAIMY ALVAREZ / SUN SENTINEL, Image: 352321813, License: Rights-managed, Restrictions: * U.S. Tabloids Rights OUT *, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Archives
Profimedia, Zuma Press - Archives

Poslije je objasnila zašto je odlučila 'pokopati' trenera.

- Snimao je sam sebe i poslao mi ovu snimku. Ovakve stvari su mu hobi...

Izvor iz Miami Dolphinsa novinaru Cover 32 otkrio je da je Foerster šmrkao u klupskim prostorija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:14